KVINDEN BAG

Kvinden bag familieraad.dk

Jeg er kærlig og ærlig. Jeg coacher og giver råd med et åbent sind og et varmt hjerte.

Min arbejdsmetode er baseret på at styrke og få mere ud af det, der allerede fungerer godt i samspillet i familie og hos dig selv, hvilket indirekte reducerer problemerne.

Nogle gange har forældre behov for omfattende hjælp og støtte, men ofte er det tilstrækkeligt med nogle simple råd, så de selv kan komme i gang med deres egen løsning.

Det er en årsagerne til, at jeg gerne vil coache familier – jeg vil gerne fortælle flere forældre, hvordan de kan få et godt samspil med deres børn og hinanden og løse problemer i hverdagen. Jeg viser, at det kan lade sig gøre at leve i en hverdag uden dårlig samvittighed og stress.

Jeg har min teoretiske værktøjskasse i orden, men jeg elsker også af vide af min erfaring.så hos mig får du viden og praksis erfaring – der kan give dig og din familie inspiration og hjælp til at gå den vej der er den rigtige for dig.

Jeg er uddannet Cand Pæd Psyk ved Danmarks Pædagogiske Universitet.

Jeg er certificeret life – og business Coach Ved Manning Inspire, hvor jeg også har arbejdet. Jeg har endvidere et speciale i Familie og Ungecoaching ved Mindjuice.

Jeg er gift og mor til 5 børn i, så jeg ved noget om hvad dét vil sige at være en del af en familie, at være i konflikter, at koordinerer i en travl hverdag –  og hvordan man får en hverdag til at fungerer –  i samværet med almindelige kærlige og højtråbende børn.

Familieliv