PRISER OG FORLØB

Priser og forløb

Priser:

En session koster kr. 850,- og varer 50 minutter.

 

Betaling og afbud:

Betaling sker kontant ved sessionen eller via Mobilepay

Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte tid.

 

Forløb:

Et forløb beror som udgangspunkt altid på en individuel  og konkret vurdering og efter aftale med forældrene . Det er meget individuelt hvor mange sessioner en familie eller forældre har brug for – og forløbene er derfor meget forskellige – det er helt normalt og vi finder ud af, hvad i har brug for.

Jeg kommer ikke med sædvanlige råd, men hjælper jer skridt for skridt med at skabe små eller større forandringer – i jer som forælder og i jeres  familieliv.

At lave sin egen familie og leve sit liv i overensstemmelse med sig selv og sine relationer – er ikke altid let. Jo, det er en kæmpe gave – men bestemt også en opgave.

Nogle gange opleves samværet i familien mere som en opgave, end en gave.

Vi kan alle opleve at opgaven bliver for stor og altoverskyggende og at forhindringerne og konflikterne står i kø. Hvilket kan spænde ben for vores relationer i vores familie, og den kærlige hverdag vi gerne vil leve i.

Det er helt naturligt, og nogle gange bliver vi nødt til at få hjælp og sparring til at finde og forstå de forhindringer der forstyrrer og i stedet få nye indsigter. Indsigter og værktøjer til at overkomme konflikterne og forhindringerne.

Jeg vil hjælpe jer med at finde ind til jeres families ressourcer og værdier – og det der virker hos jer!

 

Vi mødes hos mig eller dig / Jer: 

En session i familiecoaching varer 50 minutter, hvor der vil være nogle faste rammer.

Rammen er, at børnene ikke er med til familiesamtalerne – medmindre der er tale om emner, som børnene har godt af at høre. Hvis det for eksempel handler om utroskab, så kan forældrene have brug for en enkeltsamtale.

De unge har brug for lige at komme af med noget, og de har brug for at blive hørt, så dem tager vi ofte separat. Der kan de få lov til at forklare deres syn på familien

 

Tavshedspligt:

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt, dette gælder dog naturligvis ikke når jeg ifølge den gældende lovgivning har oplysningspligt til eksempelvis politi og de sociale myndigheder.