Har du en plan?

familieliv

Har du en plan?

Har du en plan? 3018 3018 admin

Har du en plan?!

COVID-19 er så småt ved at være en normaliseret del af tilværelsen. Samfundet begynder så småt at åbne op. De fleste familier skal i løbet af sommeren i gang igen, med den hverdag de kender; op og afsted til job, institution, skole. Hjem igen, pakke tasken til tennis og gymnastik. Handle, lave mad, gå i bad og hente storebror efter endt legeaftale.

Jeg hører fra flere familier, at det er med blandede følelser at hverdagen nu starter op igen – som vi kender den.

Eller gør den? Eller skal den)

Har det sidste års tid givet dig noget andet eller mere? Har det sidste års tid ændret på din tilværelse – på både godt og ondt?

Det leder mig tilbage til mit spørgsmål;

HAR DU EN PLAN?

Hvad ønsker du dig egentlig af tilværelsen og hvad forhindrer dig egentlig i at få det? Det spurgte jeg en kvinde om forleden. Spørgsmålet var svært at svare på. Det gav anledning til en dialog omkring, hvordan det egentlig kan være, at et så væsentlig spørgsmål er ét – vi ofte er ude af stand til at svare på. Men hun sagde, at havde jeg spurgt om, hvilke mål og visioner, der er udstukket på den arbejdsplads hun er på – ville hun have været i stand til at svare på rede hånd.

Men hvad hun præcist ønsker at udrette og bruge sit liv på, og hvilke modstandere med trukket sværd hun forventer at møde på sin vej mod Happy End. Tja….dét er en af de svære.

Har du brug for hjælp til at svare på ovenstående spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg kan hjælpe dig med at spore dig ind på, hvordan dit liv ideelt set skal kunne udvikle sig, for at indfri dine ønsker. Vi undersøger i hvilket regi, du og din familie / Partner / eller “kun” dig finder de bedste udviklingsmuligheder.

Hvad skal der med andre ord til, for at du og din familie får den balance I vil have og har brug for

 

Alt det bedste

Anne Gadegaard

Cand Pæd Psyk & Certificeret Coach