Hvad skal jeg bruge familiecoaching til ?!

Hvad skal jeg bruge familiecoaching til ?!

Hvad skal jeg bruge familiecoaching til ?! 223 287 admin

Forleden talte jeg med min fantastiske online Kvindecirkel og en af de skarpe deltager ( der lever godt af, både privat og business mæssigt af leve efter sin intuition)  spurgte: “Hvilke familier skal jeg sende din vej, Anne”?

Tak for spørgsmålet – det har jeg rigtig meget på hjertet om. Alle familier, er det korte svar. Vi har alle brug for, engang imellem at få et godt råd eller at få sat lup på vores værdier – ved vi altid, hvilken vej og hvilket liv vi vil have ?

Går du til tandlæge ?

Det formoder jeg de fleste af os gør. Vi går til tandlægen. Nogle gange først når det gør så ondt i munden, at vi ikke kan finde på andet – og nogle gange gør vi det, når vi får en automatisk indkaldelse – som forebyggede behandling. Og i det lys vil jeg bede dig om, at se (familie)-coaching! Helt bevidst – og fordi du er vigtig og fordi du ønsker at prioriter den relation du har valgt at være en del af – dit liv. Som en forebyggende behandling.

 

Familiecoaching som forebyggende arbejde – både for dig selv, i din rolle som forældre og for hele din familie.

Standse op.

Hvad går godt? Hvad går mindre godt?

Mange af de forældre jeg møder går fra krig til kærlighed. De er presset. De har mindre tid ( grundet det faktum at der er kommet små børn ind i forholdet). Mindre tid til at tale sammen, være sammen, opleve noget sjovt sammen. Alt det der befordrer et normalt forhold. Kig på familiecoaching som et forebyggende tjek. Inden kærligheden bliver til krig. Inden du ikke kan overskue dine egne børn eller partner. Inden du har lyst til at flytte hjemmefra, alene og som den eneste. Inden du ikke har en strategi og inden der er alt alt alt for mange konflikter om alt.Inden du har glemt hvad du er her for og hvilke værdier du vil leve efter. Hvilke værdier vil du give dine børn med sig?

I 2020 er skilsmisse raten steget markant – og den er jo egentlig ellers højt nok. Det er der selvfølgelig mange forskellige årsager til – intet forhold er ens – ingen mennesker er ens – derfor er min coaching også individuelt og tilpasset dig og din livssituation.

I 2021 skal vi passe særligt godt på hinanden – jeg tilbyder dig tre sessioner til en samlet rabat pris på kr 1500,- ialt

 

Alt det bedste